Bitumen dakbedekking in Tilburg

Bitumen, ook wel dakleer genoemd, is een kleefachtig materiaal dat zich zeer goed leent voor het bedekken van platte daken. Schuren, delen aanbouw of een dakkapel met platte daken zijn vaak bedekt met dakleer. Mits het goed is aangebracht, is dit materiaal zeer sterk en waterdicht en gaat het daarmee jarenlang mee. Hierbij komen echter specifieke handelingen kijken die specialistische kennis vereisen, zoals het branden van het dak. Voor een vakkundig geplaatste bitumen dakbedekking in Tilburg kunt u terecht bij onze vakman.

Dakleer branden voor waterdichte daken

Dakdekker

Bij het leggen van dakleer is het vaak nodig om het materiaal als het ware op het dak te branden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het dak ten aller tijde waterdicht is en dat het tegen diverse weersomstandigheden bestand is. Het is noodzakelijk dat dit op een betamelijk manier wordt uitgevoerd, u wilt natuurlijk niet te maken hebben met brandgevaar. Daarnaast is het belangrijk om te achterhalen welke bewerkingen allemaal nodig zijn bij dakleer. Het materiaal kan namelijk door bepaalde weersomstandigheden worden beïnvloed. Bij een zeer koude temperatuur wordt het heel hard, terwijl het bij een zeer warme temperatuur juist zacht wordt. Door dakleer te bewerken met andere materialen is het mogelijk om deze verschijnselen tegen te gaan.

De voordelen van bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking kent een aantal voordelen. Zoals gezegd is het erg sterk en waterdicht. Daarnaast is het goed bestand tegen chemische invloeden en heeft het een grote kleefkracht op veel materialen. Een bitumen dak is gemakkelijk te onderhouden en het gaat minimaal zo’n 25 jaar mee. Een bitumen dak is duurzaam en bestand tegen alle Nederlandse weersinvloeden. Het leggen van bitumen dakbedekking is een vrij gemakkelijke klus voor een dakdekker. Bij bitumen dakbedekking is een flexibele verwerking mogelijk, wat er voor zorgt dat detailwerk in hoeken of rondom obstakels ook mogelijk is. Mocht u uw dak met bitumen willen bedekken, dan is het aan te raden informatie en advies in te winnen bij een vakman met kennis. Op deze manier weet u zeker dat uw dak op een adequate wijze wordt bedekt en dat het jarenlang mee kan. Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact op!

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u o.a. graag met dakreparaties en het verhelpen van lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button