Dakdekkers Van Eerd, uw betrouwbare dakdekker.

Wij zijn een betrouwbaar bedrijf dat door heel Nederland vakkundig te werk gaat. Bij ons is garantie ook echt garantie. Wij werken uitsluitend met vakmannen en bieden u een 24/7 service. Kwaliteit is onze reclame. Klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 10 uit 50 recensies.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het leggen van nieuwe hellende en platte daken.
  • Renovaties en onderhoud.
  • Het isoleren van hellende daken en platte daken.
  • Reparaties van nokvorsten, voegwerk, loodwerk, lekkages en schoorstenen.
  • Het plaatsen van schoorsteen kappen & vogel afwerend materiaal.
  • En nog veel meer

24/7 lekkagedienst

Heeft u een lekkage aan uw dak? Dan kunt u een beroep doen op onze lekkagedienst. Deze dienst is speciaal in het leven geroepen om direct te kunnen handelen bij een daklekkage. Op deze manier is de schade mogelijk nog te beperken. Wij zijn door onze lekkagedienst in Tilburg 24 uur per dag en zeven dagen per week te bereiken. Dus ook wanneer u ’s avonds of ’s nachts een daklekkage ontdekt, kunt u een beroep doen op onze dakdekker. Na uw belletje springt hij direct in zijn auto en rijdt naar u toe om het probleem te verhelpen.

Erkend leerbedrijf

Alle werkzaamheden voor uw dak is voor Dakdekkers Van Eerd een dagelijks vak. In overleg is veel mogelijk, geen opdracht is te groot of te klein.
Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf, omdat wij het belangrijk vinden dat de jeugd de fijne kneepjes van het vak kent.
Wilt u meer weten over ons of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Onze werkzaamheden:

Dakreparatie
Daklekkage
Dakbedekking plaatsen
Dakpannen leggen
Dakleer
Bitumen dakbedekking
24/7 bereikbaar
Dakdekker Van Eerd
Menu
Call Now Button