24/7 lekkagedienst in Tilburg

24 7 lekkage dienst TilburgWanneer u op de late avond te maken krijgt met een lekkage onder uw dakbedekking, zult u logischerwijs behoorlijk balen. Zeker als de lekkage behoorlijk groot is, wilt u deze het liefst dezelfde avond nog verholpen hebben om schade aan het houtwerk van uw dak of bijvoorbeeld muren zo goed mogelijk te voorkomen. Helaas is het merendeel van de dakdekkersbedrijven op de late avond gesloten en kunt u een lekkage vaak zelf niet direct verhelpen. Integendeel, zeker bij platte daken is de kans op het verergeren van de lekkage groter dan het verhelpen ervan. Om u toch hulp te kunnen bieden in deze gevallen, staat onze 24/7 lekkagedienst in Tilburg voor u klaar om u van hulp te voorzien bij lekkage buiten de gebruikelijke werktijden.

Hulp van 24/7 lekkagedienst in Tilburg

De 24/7 lekkagedienst in Tilburg kan u helpen bij de bron van een lekkage en het zorgen voor een oplossing hierbij. U zult begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om in het donker uw dak op te gaan, al helemaal niet als het stevig waait of als er veel neerslag valt. In deze situaties zullen we u voorzien van een passende, tijdelijke oplossing zodat de lekkage in de nacht in ieder geval niet erger wordt dan het was. De volgende dag komen we dan bij u terug om voor een structurele oplossing te zorgen, zodat u in de toekomst niet langer last zult hebben van lekkage. Waar mogelijk proberen we deze structurele oplossing vanzelfsprekend dezelfde avond nog voor u te vinden!

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u o.a. graag met dakreparaties en het verhelpen van lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button