Lekkage in Tilburg

Heeft u momenteel last van een lekkage onder uw dak? Wellicht zitten er dan kleine scheurtjes of gaatjes in uw dakbedekking! Omdat dit een onherstelbare schade kan aanrichten op documenten of bijvoorbeeld het houtwerk van uw woning, is het van groot belang om lekkages zo snel mogelijk te repareren. Voor het verhelpen van een lekkage in Tilburg of de omgeving van Tilburg, staan onze dakdekkers paraat! Wij komen bij u langs om de bron voor u te achterhalen en deze direct te bestrijden, door ofwel een deel van uw dakbedekking te vervangen, ofwel de scheurtjes te repareren. Overigens zijn er nog veel mogelijke oorzaken van een lekkage, dan alleen deze scheurtjes en gaatjes, denk bijvoorbeeld aan de situatie dat iemand over een plat dak loopt.

Lekkage bestrijden in Tilburg

Het bestrijden van een lekkage kan enerzijds door de ontstane schade te herstellen, maar nog beter is het om eens per half jaar onderhoud te laten plegen aan uw dakbedekking. Hierbij wordt beginnende slijtage of kleine scheurtjes tijdig herkend en kan er direct een reparatie voor u worden uitgevoerd. Zo voorkomt u dat een deel van uw dakbedekking vervangen moet worden en blijft u tevens gespaard voor lekkages onder uw dak.

Het vervelende aan lekkage is dat de bron ervan vaak lastig te achterhalen is. Soms ligt het simpelweg aan een hevige regenbui, in andere gevallen gaat het om vocht wat tussen uw dakbedekking en dak is terechtgekomen. Zeker dit laatste is niet altijd even makkelijk op te lossen!

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u o.a. graag met dakreparaties en het verhelpen van lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button