Nieuwe dakpannen leggen in Tilburg

Zijn je dakpannen aan vervanging toe door veroudering of beschadiging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekkers zijn ervaren, werken snel en zorgen ervoor dat de pannen goed worden gelegd. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan om informatie te krijgen over dakpannen leggen in Tilburg.

Verschillende soorten

De meest voorkomende materialen voor dakpannen zijn keramiek en beton. Voor beide materiaalsoorten geldt dat er veel vormen en soorten verkrijgbaar zijn. Keramiek heeft als voordeel dat het minder snel beschadigd, maar beton is dan weer wat goedkoper. Keramiek is een erg sterk materiaal dat een authentieke uitstraling heeft. Tegenwoordig is beton ook zo bewerkt dat het niet meer gevoelig is voor verkleuring en mos- en algengroei.

De juiste keuze maken

nieuwe dakpannenHet lijkt misschien een eenvoudig klusje, maar een nieuwe dakpan uitkiezen is niet altijd gemakkelijk. Soms zijn er stedenbouwkundige voorschriften waar je aan moet voldoen. Dit verschilt per gemeente en soms ook per wijk. Informeer hiernaar voordat je een nieuwe dakpan uitkiest, zodat je zeker weet dat je aan de voorschriften voldoet. Ook is het belangrijk om pannen te kiezen die passen bij de stijl van je huis. Houd eveneens rekening met de helling van het dak. Sommige pannen kunnen alleen bij of vanaf een bepaalde hellingsgraad. Een paar extra pannen kopen is altijd verstandig. Je hebt dan altijd een reserve als er een pan kapot gaat of van het dak waait bij een fikse storm.

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u o.a. graag met dakreparaties en het verhelpen van lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button