Dakleer leggen in Tilburg

dakleer leggen tilburg

Ben je op zoek naar een goed en deskundig dakdekkersbedrijf voor het leggen van dakleer in Tilburg? Dan staan wij voor je klaar met onze snelle en klantvriendelijke service. Neem contact met ons op voor reparaties, renovaties en onderhoud aan je dak. Onze dakdekkers hebben veel kennis van de materialen en daksoorten en kunnen je uitgebreid persoonlijk advies geven. Je kunt rekenen op een offerte met scherpe prijzen voor een uitstekende kwaliteit.

Renovaties en reparaties

Als je dakleer de levensduur heeft bereikt, is het de hoogste tijd voor een renovatie. Als er nog niet te veel lagen dakleer zijn gelegd, kan de nieuwe laag over de bestaande laag worden geplaatst. Een complete renovatie is dan niet nodig. Ook voor reparaties kun je bij ons terecht. Als er scheuren of gaten in het leer zijn ontstaan, zorgen we ervoor dat het dak snel en goed wordt gerepareerd.

Hoe wordt het gelegd?

Het leggen van dakleer is een specialistische klus die de nodige kennis vereist. Het is daarom verstandig om het werk over te laten aan professionele dakdekkers. Het dakleer moet worden gehecht met behulp van een brander en daar komt een hoop vakmanschap bij kijken. De temperatuur moet goed zijn en het leer moet glad worden gelegd. Als het dakleer niet goed wordt gelegd, kan er namelijk lekkage ontstaan. Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat het dakleer leggen over aan onze professionals. Zij zorgen ervoor dat je huis snel weer van een dak is voorzien.

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u o.a. graag met dakreparaties en het verhelpen van lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button