Alles over dakbedekking in Tilburg

dakbedekkingBen je opzoek naar een goede dakdekker in de omgeving van Tilburg? Je bent hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerde dakdekkers en kunnen je informeren over de mogelijkheden en prijzen. Neem contact met ons op om nog meer informatie te krijgen over dakbedekking in Tilburg. Je kunt ons om hulp vragen bij het maken van de juiste keuze van het materiaal. Wij kunnen bij je langs komen om je dak te inspecteren en je advies op maat te geven.

Welke soorten zijn er?

Er is een heleboel mogelijk op het gebied van dakbedekking. We zetten alvast een paar soorten op een rijtje om je te helpen bij het maken van een keuze. Voor een plat dak kun je kiezen uit de materialen bitumen, EPDM, PVC en groendak. Deze materialen hebben allemaal verschillende eigenschappen en voordelen. Voor een hellend of gebogen dak heb je meer mogelijkheden qua materialen. Naast de traditionele materialen als beton en keramiek kun je ook kiezen voor minder gangbare materialen als aluminium, koper en zink. Let op: Wij werken niet met leien, rieten, zink, pvc en epdm daken.

Welke past het beste bij jouw huis?

Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Het maken van een goede keuze kan erg lastig zijn. Een dakbedekking moet namelijk niet alleen passen bij de stijl van je huis, maar ook andere factoren kunnen je keuze beïnvloeden. De helling van het dak en de voorschriften die door de gemeente worden gesteld zijn daar voorbeelden van. Vraag onze dakdekkers gerust om hulp bij het maken van een goede keuze.

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u o.a. graag met dakreparaties en het verhelpen van lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button