Lees recensies van onze klanten

Dakdekkers Van Eerd hebben bij ons twee keer een ouder dak vernieuwd tot grote tevredenheid. De eerste keer was voor een verouderd groot plat dak van het woonhuis waarop water bleef staan (en welke last heeft gehad van lekkage). Ze hebben een nieuwe dakbedekking gelegd waarna de problemen zijn verholpen. Het water blijft niet meer staan en stroomt netjes in de afvoeren. Een tweede keer was voor een acute lekkage op het platte dak van de garage waarop ook veel water bleef staan. Op zondag gebeld, en al dinsdag ochtend werd de nieuwe dakbedekking gelegd. En ook hier hebben ze het voor elkaar gekregen dat het water niet meer blijft staan. Bart en team zijn zeer vriendelijk, denken met je mee, werken erg netjes en erg professioneel. Ik beveel Dakdekkers Van Eerd aan bij familie en vrienden. En bij een toekomstige klussen aan het dak bel ik hen meteen.

beoordeling sterren

Bart van de Wiel

Snelle reactie bij de offerte aanvraag. Correcte afhandeling van de werkzaamheden. Nette heren die vakwerk hebben geleverd, en dat tegen een concurende prijs. Compleet nieuw plat dak, volledig geïsoleerd in een lange dag geplaatst. Aanrader!

beoordeling sterren

George Beekwilder

Goede snelle service en tegen een nette prijs! Na de storm in januari kregen wij lekkage op onze zolder. De heer van Eerd heeft een dakinspectie bij ons uitgevoerd en geconstateerd dat er enkele pannen verzakt en gebroken waren. Hij heeft deze pannen toen direct omgewisseld met de reserve dakpannen die wij nog hadden liggen. Tot de dag van vandaag is het droog gebleven.

beoordeling sterren

Mvg Esmee

Na telefonisch contact is dhr van Eerd de volgende dag meteen komen kijken. Hij heeft het dak helemaal nagelopen en aan de hand van foto’s laten zien dat er scheurtjes in het loodwerk zaten. Afgelopen week heeft hij het lood vervangen en na de hevige regenbuien de laatste dagen is het droog gebleven! Bedankt voor de goede en snelle service!

beoordeling sterren

Marianne

In goed overleg het werk gepland en uitgevoerd. Ook al het afval netjes opgeruimd. Zeker aan te raden.

beoordeling sterren

Martin van Malten

Logo Dakdekker Van Eerd

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10 uit 10! Heeft u ook een dakdekker nodig? Maak een afspraak! Onze vakmannen staan voor u klaar!

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen
24/7 bereikbaar
Menu
Call Now Button