Spoeddakdekker voert reparaties aan uw rieten dak uit

Nieuws

Een rieten dak biedt u verschillende voordelen! Denk bijvoorbeeld aan de sfeervolle uitstraling die uw woning krijgt van een rieten dakbedekking. Toch zitten er ook een aantal nadelen aan het gebruik van rieten daken. Tijdens een hevige storm kunnen er takken en kleine steentjes tegen de dakbedekking staan, die voor schade aan het riet zorgen. Bij kleine scheurtjes in de rieten dakbedekking kan er vocht bij uw woning naar binnen trekken. Dit zorgt voor een onherstelbare waterschade aan bijvoorbeeld de houten constructie onder uw dakbedekking. Door een beginnende schade aan uw rieten dak tijdig te laten herstellen, is de kans op een blijvende schade klein.

 

Met spoed een dakdekker inschakelen voor herstelwerkzaamheden

Ons dakdekkersbedrijf biedt u de hulp van onze spoeddakdekker. Deze spoeddakdekker staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om de helpende hand te bieden bij herstelwerkzaamheden. Met speciale hulpmiddelen zoeken we naar de precieze bron van de schade aan uw dak, om vervolgens voor een passende oplossing te zorgen. Des te sneller u de hulp van onze spoeddakdekker inschakelt, des te beperkter zal de schade ook blijven.

 

Tip: laat uw rieten dakbedekking zeker eens per twee jaar controleren op slijtage en achterstallig onderhoud.

 

Een rieten dakbedekking laten plaatsen

Naast de herstelwerkzaamheden die onze dakdekker aan een rieten dak uit kan voeren, kunnen we u ook helpen bij het plaatsen hiervan. Vooraf kunnen we de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor welke dikte riet kiest u bijvoorbeeld? Een dikker rieten dakbedekking is vaak duurder, maar levert u ook een hogere isolatiewaarde op. Zo verbruikt u minder energie bij het verwarmen van de ruimtes binnen uw woning. Het maakt dat u de investering in een dikker rieten dak maandelijks voor een deel terugverdient.

Waarom kiest u voor ons?

Schade direct verholpen
Passende oplossingen
Vriendelijke service
Lekkages snel verholpen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button